Спагети с кайма за деца

Подходящо ястие за деца след 12-тия месец

Използвани продукти за една порция:
35 грама спагети
50 грама кайма
20 грама кашкавал
20 грама масло
60 грама домати

Половин глава лук, сол, малко чубрица

Начин на приготвяне: Спагетите се пускат във вряща, подсолена вода. Варете ги докато омекнат. Отцедете ги с гергиф и ги сложете в тавичка. Задушете каймата с лук, като последователно добавяте, предварително нарязаните на ситно домати, после маслото, чубрицата. След като стане готова сместта - поръсете с настъргания кашкавал. Леко запечете докато се образува коричка.
Read more

Козметика за МАЙКИ С ДЕЦА

80-годишната история на козметичната марка Weleda - с екстракти от растения, отгледани в собствени градини (невен, лайка, лавандула, бадемови дръвчета) и добре балансирани текстури от натурални съставки. Тогава обаче не подозирахме за изключително богатата гама от продукти за грижа за бебета и млади майки, които буквално покриват всеки един сантиметър от кожата. Кремът с невен против подсичане съдържа цинков оксид, който облекчава и подхранва раздразнената кожа, а също така не пропуска да добави допълнителен защитен и водоустойчив слой върху нея. Сусамовото и бадемово масло в душ гела/шампоан за коса и тяло предпазват от изсушаване и са изключително нежни към очите, а продуктът има много добра кожна поносимост. Не са забравени и бъдещите майки. Бебешкото масажно олио за корем успокоява коремчето на бебето благодарение на комбинация от фино бадемово масло и етерични масла от майорана, лайка и кардамон. Олиото за гърди по време на кърмене стимулира образуването на мляко и регулира потока на течността в момента на кърмене. Не на последно място, Weleda никога не е правила експерименти с животни - както по отношение на изследванията, така и във връзка с тестването на продукти. Детето ви ще го оцени, когато порасне.
Read more

Крем ванилия за деца

Крем ванилия за деца
Подходящи за деца след 18-u месец
Необходими продукти:
2 чаене чаша прясно мляко
2 супена лъжица брашно (може нишесте)
2 супена лъжица захар
1 яйце

Начин на приготвяне: Разбъркайте брашното и захарта, като добавите малко мляко внимавайте да не се получат бучки. Добавете и яйцето и продължавайте да разбърквате. Сложете останалото мляко на котлона и след като заври, прибавете с тънка струйка яйчената смес, която приготвихте преди малко. Разъркайте непрекъснато, докато се сгъсти.
Read more

Сокоизстисквачка Philips модел HR2826

Сокоизстисквачка Philips модел HR2826
Мощност 220 W, Капацитет 0,5 литра

Спецификации на продукта
Удобно скрито отделение за прибиране на кабела
Гумирани крачета, за да не се хлъзга и да не наранява мебелите
Обезопасяващи щипки
Съд за плодова каша с вместимост 500 мл
Работно напрежение 220 V
Read more